Pure Cafe

0

Većim delom godine, kada je suvo na otvorenom, izletišta u okolini Beograda su puna posetilaca koji uživaju u prirodi. Ovo je jedan zaista lep običaj da se provede lep dan, mini odmor ili vikend u Beogradu. Međutim, često se poseta nekom lepom mestu u prirodi završava tako što se traže neki popularni kafići Beograda u neposrednoj blizini. Ukoliko obilazite istočne delove Beograda u i oko Grocke, gde paralelno sa Smederevskim putem mirno teče reka Dunav, ovde se nalaze zanimljivi kafići u kojima možete predahnuti i odmoriti se.

Jedan od savremenijih kafića koji vam preporučujemo je Caffe Pure, a nalazi se u delu gde počinje Gročanska čaršija. Enterijer kafića je vrlo moderan, sa savremenim nameštajem, osvetljenjem i diskretni zelenilom koje dodatno ukrašava ovaj lep ambijent. Teško ga je i opisati, pa preporučujemo da posetite kafić kako biste mogli da se lično uverite u divan način na koji je opremljen. Postoji i natkrivena bašta gde je prijatno sedeti, naročito po toplim danima. Ovde možete uživati u običnim kafama kao što je domaća kafa, espresso, nes kafa, kapućino i ice coffe, ali i specijalnim vrstama kafa kao što su moka kafe, irish coffe, baileyspresso, dream coffe i slične. Tu su i drugi osvežavajući bezalokolni i alkoholni napici, a često se organizuju i specijalne večeri kao što su Coctail night, promocije pića kao što je viski, piva i slične akcije kada je ovde uzbudljivo i zanimljivo. Takođe se ovde često organizuju i muzičke večeri gde gostuju poznati muzički bendovi, grupe i pevači, pa zabava i dobra atmosfera uz osmehe i vedrinu zna da potraje do kasno.

Ukoliko želite da dobijete više informacija o kafiću, možete pogledati najave i objave posetite Facebook ili Instagram stranicu Caffe Pure-a.