Poslastičarnica Present

0

Sa prvim toplim danima imamo veliku želju da izađemo napolje i prošetamo. Obično nam prvo padnu na pamet odlasci u prirodu, šetnje pored reka i zabava na izletištima u Beogradu. Ali odmor u Beogradu ne mora uvek da bude vezan za prirodne lepote i zeleni deo grada. Porodična šetnja može biti i po beogradskim ulicama gde se nalaze stare kuće u Beogradu koje predstavljanu bogato kulturno nasleđe. Uz šetnju uvek dobro dođe i dodavanje faktora sreće koga imaju beogradske poslastičarnice.

Poslastičarnica Present se nalazi na Vračaru, u mirnom kraju i lepoj ulici sa drvoredom hrastova bijuni krošnji. Ovde možete provesti prijatne trenutke sa porodicom ili prijateljima u oazi bašte ove poslastičarnice. Bašta je dovoljno velika da može da primi dovoljan broj posetioca, a između stolova je dodato još zelenila. Ali ako ste vi došli po svoj faktor sreće i ovde ćete ga dobiti, pošto se u ponudi ove poznate poslastičarnice nalazi puno raznovrsnih slatkiša. Možete naručiti razne vrste kolača i torti, ali i čajnog i domaćeg keksa. Ako vam se nešto posebno svidi ili vam treba i za neku drugu priliku možete poneti ili naručiti jer se ovde sve ručno izrađuje i ukrašava. Kada je parking u ovom delu grada u pitanju treba napomenuti da se mesto može naći u okolnim ulicama koje pripadaju drugoj zoni, a najbliže garaže Parking servisa su na Kalenić pijaci i kod Slavije.

Za više informacija i fotografija posetite Facebook i Instargam stranice poslastičarnice Present gde možete pratiti i najnovije objave.