Picerija Trend

0

Poseta i obilazak poznatih, lepi i održavanih izletišta oko Beograda je uvek aktuelna tokom lepih i toplih dana kako bi se što više bilo na čistom vazduhu i napolju. Međutim, postoji dosta spomenika kulture i značajnih objekata sa lepom arhitekturom koji se mogu obilaziti i po malo lošijem vremenu, kada se može svratiti i u neki lep kafić, restoran ili piceriju na ručak i neki napitak koji će nas ugrejati. Ukoliko poželite da izlet organizujete u Obrenovcu poznato je da on ima veliki broj izletišta, kulturno-istorijskih spomenika, na obali Save su brojni restorani, a parkovi Beograda imaju lep gradski park u  centru u kome se takođe nalazi veći broj kafe restorana ili kafe picerija. Zbog svega navedenog često je potrebno provesti ovde vikend u Beogradu ili više dana kako bi se lepo upoznali sa okolinom. Kada su u pitanju picerije u Beogradu i mesta gde se može svratiti na dobar obrok baš ovde u centru Obrenovca, u gradskom parku, postoji lepa caffe picerija gde možete svratiti.

U pitanju je picerija Trend u koji mnogi često svraćaju na kafu, piće ili da pojedu nešto. Ima lepu natkrivenu baštu koja se nalazi i u hladu drveća pa je ovde tokom toplih dana uvek prijatno. Unutrašnjost je takođe lepo dizajnirana, pa je pravi užitak svratiti ovde. U ponudi ove popularne picerije Beograda su više vrsta doručaka, bruskete, naćosi, oko desetak vrsti pasti, veći broj sendviča i tortilja, obrok salata, burgera, kobasica i jela od piletine. Tu su i jela sa roštilja poput ćevapa, pljeskavica, rebaraca, vrata ili kolenica. Takođe postoji više vrše tipova salata za osveženja, kao i dezerti kao što su knedle sa šljivom, višnjom, nutelom i drugim vrstama ispune, ali i vafli, palačinske i nutelice. Tu je i odličan  izbor toplih i hladnih napitaka, sokova, ali i piva i ostalnih alkoholnih pića.

Za više informacija, fotografija, podataka o jelovniku, radnom vremenu i slično posetite Facebook stranicu picerije Trend.