NoMad Loft

0

Dosta ljubitelja prirode koristi svaki slobodan trenutak kako bi posetili neka od lepih izletišta u blizini Beograda i uživali u zelenilu i čistom vazduhom. Drugima su bazeni u Beogradu, kojih uglavnom ima po državnim sportskim centrima, način da se rashlade po vrelim danima. Zamislite da postoji mogućnost da se spoji kupanje u bazenu i uživanje pored njega, dok vas okružuje prelepa priroda i čiste šume Beograda, ali i to da bazen i dvorište bude samo za vas i vaše goste. Ovu zamisao su predočili u stvarnost u divnom kraju u blizini centra Barajeva na mestu koje okružuje Lipovička šuma.

U pitanju je NoMad Loft koji je zamišljen kao mesto gde se u dogovoru sa domaćinom može zakupiti prostor za maksimalno 8 osoba na popodne ili na više dana i gde se mogu organizovati privatne zabave, rođendani. Takođe možete napraviti lep privatan ručak ili večeru u hladu drveta sa ogromnom krošnjom koja pravi debeo hlad. Posed ima oko 2 hektara površine, preko 300 stabala i sadnica, a centralno mesto je bazen oko se po lepom vremenu svi okupljaju oko kojeg je raspoređeno 8 ležaljki i sto sa stolicama takođe za 8 osoba, a postoji i mogućnost igranja stonog tenisa, balote, badmingtona i korišćenje mini teretane na otvorenom. Tu je i letnja kuhinja, a napolju je postavljen i roštilj na ćumur. Ovde je moguće dogovoriti i prenoćište u Beogradu koje može biti različitog trajanja što se unapred dogovara. Kuća ima 4 spavaće sobe, od kojih svaka ima svoje kupatilo, a u sobama su bračni kreveti. Vila ima 200 kvadratnih metara, u ulaznom holu postoji toalet koji je za goste koji su u prizemlju i dvorištu. Vila ima klimatizivanu dnevnu soba sa kaminom, a tu su i trpezarija i otvorena kuhinja koja je opremljena potrebnim kompletnim escajgom, frižiderom, ledomatom, kafe aparatom, ima pica peć, tanjire i čaše. Pored zabave na otvorenom postoji i klub sala Urban kapaciteta do 100 mesta, koja je potpuno opremljena za sve vrste proslava.

Za sve informacije, broj telefona i dogovore posetite Facebook stranicu koja sadrži sve potrebne podatke,  a gde možete pratiti novosti vezane za NoMad Loft.