Motel restoran Era i sin

0

Kada poželite da se malo odmorite od užurbanog života dobra ideja je otići malo van centra i posetiti interesantna beogradska izletišta i provesti lepo vreme u prirodi pored nekog jezera koga okružuju šume sa čistim vazduhom. Beograd nudi ogroman broj lokacija na kojima je moguća ovakva vrsta odmora. Kako biste upotpunili ovako relaksirajući dan možete pogledati koje lepe kafane ili restorani Beograda se nalaze u blizini. Ukoliko se nalazite u okolini Barajeva i blizu Ibarske magistrale imate sve navedeno, ali i jedan vrlo poznat i popularan motel restoran u koji možete svratiti kako biste se okrepili i predahnuli.

U pitanju je čuveni restoran Era i sin koji decenijama privlači goste da svrate ovde na dobar ručak ili večeru. Ispred restorana je ogroman parking prostor tako da o parking mestu ne treba brinuti. Odmah pored ulaza u salu nalazi se natkrivena bašta, koja je okružena žardinjerama sa zelenilom. U bašti možete sesti na lepe garniture za sedenje i uživati u usluzi restorana. Enterijer restorana je svetao i prostran sa dosta stolova za ručavanje, osvetljen dekorativnim osvetljenjem i sa prelepim lusterima koji vise sa plafona, a prostor je prilagođen i porodičnim proslavama, rođendanima i svadbama koje možete ovde organizovati. Na meniju su uglavnom domaći srpski specijaliteti koji vas prate od predjela do  dezerta. Od pića ovde postoji veliki izbor vrhunskih i kvalitetnih vina, rakija, piva i ostalog alkoholnog i bezalkoholnog pića. A onda uveče često ovde krene muzika koja podiže ionako dobru raspoloženje, tako da je tada ovde dobar izlazak i vrhunska zabava u Beogradu zagarantovana. Imajući u vidu sve ovo, nije ni čudo što se ovaj prelepi objekat svrstava u kategoriju najbolji restorani u Beogradu.

Posebno je značajno što ovde postoje i sobe za iznajmljivanje, pa ukoliko ste previše umorni od dobrog provoda ili se desi da popijete koju čašu više možete ovde prespavati pošto je u ponudi 5 apartmana. Sobe su odličnog kvaliteta i sve su klimatiizovane i imaju francuske ležajeve, kupatilo, televizor i mini bar. Kada se ujutruj probudite u svom udobnom ležaju u restoranu vas čeka engleski doručak koji sadrži omlet po vašoj želji, namaz, med i marmeladu i belu kafu ili čaj. Motel restoran je lociran naidealnom mestu, u blizini prometne saobraćajnice uz veliki izbor znamenitosti u okolini, a ima u ponudi sve od prenoćišta do hrane i pića tako da svojom uslugom i slavom prevazilazi lokalni značaj i postaje značajan i za turizam u Srbiji.

Za više informacija i fotografija, kontakt podatke i ostalo što vas može interesovati posetite Facebook stranicu motel restorana Era i sin.