Motel prenoćište Malinjak

0

Kada obilazite lepa mesta po Beogradu, a otišli ste daleko od kuće ili prosto poželite da napravite pravi vikend odmor i prespavate negde, na raspolaganju su vam brojni smeštajni kapaciteti. Ukoliko je Surčin i okolina mesto gde obilazite brojna izletišta, kulturno-istorijske spomenike i ugostiteljske objekte, možemo vam preporučiti jedno lepo mesto gde možete povoljno naći prenoćište u Beogradu.

U pitanju je motel prenoćište Malinjak koji se nalazi nedaleko od aerodroma „Nikola Tesla“, na adresi Vojvođanska 385 u Surčinu. Ovaj lep objekat gde se možete odlučiti za smeštaj ima tradiciju poslovanja od preko 2 decenije i brojne zadovoljni posetioci su im najbolja reklama. Prenoćište ima recepciju koja radi 24 časa gde će vam ljubazno osoblje u svakom trenutku pomoći. Objekat sadrži 20 soba od kojih svaka ima svoj parking. Ispred smeštajnih kapaciteta se nalazi i lepo uređeno dvorište sa većim brojem stabala sa velikim krošnjama koje prave hlad i koji dodatno učestvuje u stvaranju ambijenta u kome su mir i tišina značajan faktor. Sobe su lepo i uredno sređena, svaka ima udobne francuske ležajeve ili bračne krevete, sopstveno kupatilo i manji sto sa dve stolice, a za decu do sedam godina noćenje je besplatno. Sve sobe su klimatizovane, i sem parkinga, na raspolaganju gostima je i besplatan Internet.

Za više informacije o smeštaju, rezervacijama, načinu plaćanja i ostalom što vas može interesovati posetite web sajt ili Facebook stranicu prenoćišta Malinjak.