MM bazen

0

Grocka i lepi predeli oko nje su oduvek privlačili izletnike. Mogućnosti i turistički potencijali su ogromni, pošto je ovo čuveni vinogradarski kraj sa dosta vinarija, ali i starom čaršijom i velikim brojem spomenika kulture i prelepe prirode. Kada se posle obilazaka interesantnih izletišta u blizini Beograda i Grocke zaželite mesta gde možete da se rashladite i okupate po vrućini posetite mesto MM bazeni, pošto nema puno uređenih kupališta u blizini.

Centralno je postavljen bazen, a oko njega ležaljke kako bi posetioci mogli da uživaju. Videćete kako po sparini prija mesto gde možete da zaronite i provedete neko vreme pod vodom. A kad poželite odmah pored bazena se nalaze stolovi i stolice gde se možete rashladiti i popiti piće, kako bi ste se zasluženo opustili na vašem vikend odmoru.

U blizini se nalaze reka Dunav, popularna beogradska izletišta, manastiri i crkve, a često se organizuju i značajne manifestacije u Grockoj, koje vas dodatno mogu podstaći da posetite ovo i sva ostala lepa mesta u okolini. Više informacija o MM bazenu možete pogledati na Facebook stranici bazena.