Kosmajski vajati Petra

0

Planina Kosmaj je jedna od najlepših u Srbiji. Idealna za lepo provedeno vreme sa prijateljima i porodicom u zdravom prirodnom okruženju na čistom vazduhu i aktivan odmor koji obuhvata brojna  beogradska izletišta. Ima dosta mesta gde se može organizovati porodična šetnja, uz dosta rekreacije i druženja sa dragim osobama. Dok obilazite izletišta oko Beograda oko planine Kosmaj možda ćete doći na odeju da izlet produžite u vikend odmor.

Ako vam se ova ideja svidi za prenoćište vam preporučujemo EKO apartmane kosmajski vajati Petra koji se nalaze na idealnom mestu za razgledanje okoline. Tačno između prelepog manastir Tresije i čuvenog restorana „Kod Tome i Nade“ ovaj prijatan smeštaj koji obuhvata dve kuće se prostire na porodičnom imanju koji će vam omogućiti potpuni mir neophodan za potpuni odmor. Vajati Petra se mogu pohvaliti recepcijom sa suvenirima, parkingom i besplatnim Internetom. Svaka kuća ima po dve spavaće sobe sa po 5 do 7 mesta, a i porodice sa malom decom ne moraju da razmišljaju o smeštaju jer kuće poseduju krevece za najmlađe. Tu je i trpezarija sa kuhinjom, kupatila sa tuševima, a obezbeđeno je grejanje i klima uređaj, tako da ovde možete bezbrižno provesti vikend u Beogradu ili odmor tokom cele godine.

Ovo lepo prenoćište u Beogradu poseduje i veliku terasu, natkriveni trem sa klupama sa dosta cvetnih aranžmana, letnju baštu sa roštiljem, letnjikovac sa igralištem za decu, a u planu je izgradnje đakuzija i saune, tako da možda nećete ni poželeti da se upuštate u detaljniji obilazak okoline, već se isključivo posvetiti sebi i porodici uz dosta odmora i uživanja okruženi prirodom.

Kako biste kontaktirali domaćine i rezervisali smeštaj posetite njihovu Facebook i Instagram stranu  gde imate više informacija, fotografija, kao i detalje vezane za kontakt.