Konjički klub Fortuna

0

Ako poželite da izleti koje organizujete budu malo drugačiji od uobičajenih, na našem sajtu postoji ogroman broj ideja koje bez zadške delimo sa vama. Pa tako, ako vi ili vaši najmlađi vole da se druže sa životinjama, naročito konjima, a vojvođanski ili surčinski salaši vam se čine malo daleko, pročitajte sledeći članak koji vam može dati novu ideju. Na Zvezdari, tačnije u Mirijevu nema ogromnog broja uređenih izletišta Beograd za masovni rekreativni turizam, ali se nalazi poznati konjički klub koji postoji ovde godinama.

Konjički klub Fortuna u Mirijevu je pravo mesto za jednostavnu porodičnu zabavu koja ne zahteva mnogo opterećenja oko organizacije, a sa druge strane pruža mir i jednostavnost. Fortuna ima oko 20 konja od kojih je polovina određena za školu jahanja, koji su posebno obučeni sa rad sa početnicima. Roditelji mogu u odvojenoj prostoriji ili na klupama u hladu da posmatraju kako njihovi najmlađi napreduju. A u samoj ponudi postoji škola jahanja za decu od 4 do 7 godina, škola jahanja, rekreativno, sportsko i terensko jahanje, pošto je sport u Beogradu ovde visoko pozicioniran. Kada se najmlađi malo uhodaju i počnu aktivnije da se druže sa konjima, konjički klub organizuje letnje i zimske kampove na kojima se radi na teorijskoj i praktičnoj nastavi, imaju ručak i voćnu užinu, razne sportske aktivnosti i druženje na otvorenom, dok se na kraju dodeljuju diplome.

Ovde se za zaposlene i firme mogu organizovati team building skupovi, ali postoje i druge mogućnosti za lepu zabava u Beogradu. Za rezervacije termina, više informacija i fotografija, posetite web sajt konjičkog kluba Fortuna, njihove Instagram ili Facebook stranice.