Klub 17

0

Lepi topli dani su vreme po kome mnogi od nas traže spas od vrućine na vodi. Bilo da su atraktivna kupališta i izletišta u blizini Beograda ili bazeni svi gledaju da nađu mesta u hladu na kojima nisu izvan gradske gužve, a koji nude dovoljno sadržaja kako bi se popodne ili vikend odmor iskoristio na što kvalitetniji način.

Jedno od najlepših mesta gde je zabava u Beogradu zagarantovana je Klub 17 koji se nalazi u Kaluđerici, na teritoriji opštine Grocka. Ispred kompleksa se nalazi parking, lokacija je fenomenalna, a ulazi se preko kamene staze koja se nalazi u hladu koji pravine koliko stabala stare borove šume. Po dolasku ćete videti centralno postavljen bazen sa dva đakuzija. Zaštitu od sunca i hlad delimično prave krošnje velikih starih četinara, a oko bazena se nalaze drvene ležaljke sa suncobranima čije se korišćenje ne naplaćuje. Tu su i svlačionice, tuševi, bar, tri otvorene terase i dečije igralište. Bazen se može koristiti danju, a organuzuje se i noćno kupanje, ali se mogu praviti i privatna slavlja. Prijatna atmosfera se dodatno podiže uz kvalitetnu house i pop muziku. Pored bazena, za ljubitelje sporta tu su tereni za odbojku na pesku i tenis koji su takodje osvetljeni za noćno igranje.

A ako pitate za hranu i piće, restorani Beograda imaju u okviru Kluba 17 još jedno mesto sa italijanskim specijalitetima. Pored bogatog jelovnika stoji i karta pića sa izuzetnom ponudom, a posebno se ističu kvalitetna domaća i internacionalna vina kao što su vina Čilea, Francuske, Italije i Južne Afrike. Cene su pristojne, a usluga na visokom  nivou, uz ljubazno osoblje koje će gledati da vam što više, koliko je moguće izađe u susret. Više informacija, adresa, kontakt i fotografije možete videti na Facebook strani Kluba 17.