Hostel Zlatni raj

0

Oblast na desnoj obali Save, koja se nalazi na teritoriji opštine Obrenovac, je oduvek bila mesto gde su se nalazila interesantna izletišta oko Beograda koja su posećivala građani u velikom broju, a čija okosnica je reka Sava. Izbor je poprilično veliki, od Baričke ade preko mesta gde se reka Kolubara uliva u Savu do brojnih poznatih i uzbudljivih mesta dalje uzvodno. Upravo na ovom prostoru je izgrađeno novo mesto koje za smeštaj mogu koristiti putnici namernici i brojni izletnici.

U pitanju je Zlatni raj, koje je smešteno na adresi Avalska 53. Otvaranjem ovog urednog i čistog mesta hosteli u Beogradu su pre dve decenije dobili novog člana koji svojom uslugom služi na čast ugostiteljstvu Obrenovca. Pozicija Zlatnoj raja je odlična, pošto ima dobre saobraćajne veze sa Nemanjinom ulicom koja ide dalje ka Beogradu, a čiji drugi deo završava na putu pored novog mesta i gde se može desno ka novom mostu i Surčinu, dok levi put ide ka Šapcu. Sobe u hostelu su dvokrevetne i trokrevetne i sve čiste, uredne i mirišljave, ali sa zajednickim kupatilom. Svaka soba je klimatizovana, ima kablovsku televiziju i frizider. Restorani Beograda imaju u ovom objekatu predstavnika sa salom kapaciteta 180 mesta koja se često koristi za privatna slavlja poput svadbi, rođendana, punoletstva i sličnih porodičnih proslava.

Zlatni raj ima veliki parking prostor tako da o parkiranju ne morate da razmišljate, a više informacijama o uslugama Zlatnog raja, kontakt podacima i gde možete videti veći broj fotografija, možete pronaći na web sajtu i Facebook strani.