Country club Babe

0

Klub se nalazi na obroncima planine Kosmaj i obodu Guberevačke šume, na teritoriji opštine Sopot. Ceo kompleks napravljen je u prostoru netaknute prirode i u njegovoj izgradnji trudili su se da je ne naruše. Ako tražite vrlo popularno, ali izolovano mesto za miran odmor za vikend ili lokaciju za prijatno popodne u okolini Beograda, klub u mestu Babe je pravo rešenje. Ovde možete doći automobilom koji ćete moći da parkirate na parkingu dovoljnom za sve posetioce. Postoji druga opcija prevoza: Beograd – Sopot, pa prevoz od Sopota do CCh Babe (dva puta dnevno – za više informacija se mogu raspitati na recepciji).

Centralno je postavljen hotel, a oko njega ima mnoštvo sadržaja koji vas mogu zabaviti i u kojima možete uživati. Klub ima bazen na otvorenom, ali i dosta terena za sportove. Možete da igrate košarku, odbojku, rukomet, tenis. Postoji teren za odbojku na pesku a i teren za mali fudbal, kao i trim staza je tu za rekreativno trčanje. Šetnja oko veštačkog jezera, koji krasi ovu oblast, može predstavljati pravo zadovoljstvo. Oko njega nalazi se staza za šetnju, ali i klupe na kojima se možete odmoriti. Na jezeru je dozvoljeno pecanje, a oblast je bogata divljači tako da je moguć i lov i ribolov.

Po ovom čistom vazduhu možete i jahati na konjima iz klupske ergele. Treba imati u vidu da se većina ovih aktivnosti posebno naplaćuje po cenovniku hotela. Posle lepo provedenog vremena u prirodi možete se opustiti u Relax centru koji poseduje fitnes i spa zonu, ili u restoranu hotela sa pogledom na planinu i borove šume, u kome cene nisu visoke. Hoteli u ovom kraju su prava retkost, pa ako želite udoban smeštaj, uslove i cene možete pogledati na Facebook strani kluba. Klub ima i kongresni centar u kome se mogu organizovati konferencije ili seminari, a priroda i lepi predeli kojima cela oblast obiluje su dobro rešenje i za zaposlene koji bi da porade na team building-u.

Od nedavno pored kluba prolazi i mountain bike staza za bicikliste, pa ukoliko se upustite u ovu avanturu u bašti  kluba Babe se možete okrepiti pre nego što nastavite dalje. Ovde možete provesti prijatno popodne ili vikend sa porodicom ili prijateljima i sigurno ćete se kući vratiti puni utisaka.