Club Mala Ivanča

0

U poslednje vreme se privatni klubovi posetiocima nude kao privlačna alternativa tradicionalnim park šumama i popularnim beogradskim izletištima. Ovo postaje jedan od interesantnijih načina da provedete zanimljiv vikend u Beogradu jer predstavlja drugačiji pristup mini odmoru. Poseta nekog od klubova koji se, već duže vreme pozicioniraju kao vrlo  atraktivna izletišta oko Beograda, ima prednosti jer se na jednom mestu konentriše više mogućnosti za odmor i zabavu.

Club Mala Ivanča nalazi se u mirnom delu opštine Sopot, u istoimenom mestu. Svima koji žele da de se izoluju od užurbanog okruženja i odu na neko povučeno mesto zbog odmora i rekreacije, a gde su bazeni, sportski tereni, ali i restoran odmah pored preporučujemo ovo divno mesto. Vlasnici izlaze u susret svima, pa je moguće i zakupiti čitav klub za interesantne proslave, ali i za kompanije koje ovde mogu organizovati team building za svoje zasposlene. Zbog toga svima savetujemo da pre polaska provere dostupnost kluba.

Sam klub čini sve da poseta svima ostane u dobrom sećanju dugo, pa se često organizuju žurke, tematske večeri, karaoke. Centralno je postavljen bazen sa plažom, barom, ležaljkama, stolicama i stolovima natkrivenim suncobranima gde se, po toplom vremenu provodi najviše vremena. Sve je uklopljeno u uredno održavane prostrane travnate površine što ceo prostor čini zaista prijatnim.

U restoranu je naglasak na italijanskoj kuhinji, a vina i rakije na proizvodima iz ovog plodnog kraja, a cene su pristojne. Ovde je zabava u Beogradu na ceni pa su gostima na raspolaganju tereni za mali fudbal, košarku, odbojku na pesku, lavirint, badminton, stoni tenis, staza za mountain bike i drugo. U blizini su i staze za Radio Control hobi, sa poletno-sletnim pistama 100 m (asfalt i trava) koje će biti zanimljive posetiocima svih uzrasta, a mogu se organizovati i sportski događaji. U okviru kluba se nalazi i ograđeno igralište za decu i dečja tvrđava sa bazenom. Tu je i trambolina, ljuljaške za decu, tereni za basket i travnate površine na kojima deca mogu igrati igrice i uživati do mile volje. Ukoliko vas više interesuje mirnija varijanta ili rekreativni turizam, klub poseduje i Wellness centar koji poseduje zatvoreni bazen sa đakuzijem, spravama za vežbanje, a možete se opustiti i uz relax masažu. Parking i besplatan Wi-Fi su obezbeđeni.

Klub Mala Ivanča nudi i smeštaj u Beogradu, ali na bazi 3 ili 7 noćenja u klimatizovanom prostoru. U ponudi su 3 spavaće sobe, a u prizemlju je open space sa velikom kompletno opremljenom kuhinjom, kamin sala, TV sala sa izlaskom na ogromnu terasu prema parku. Dogovor sa vlasnicima obavezan, pa preporučujemo direktan kontakt koji možete, zajedno sa više informacija i fotografija, pogledati na sajtu i Facebook stranici Cluba Mala Ivanča.