Caffe Rim

0

Ukoliko volite da koristite lepo vreme da posećujete izletišta u okolini Beograda, onda verovatno često obilazite i lepa mesta u Obrenovcu i okolini. Kada se šetate centralnim parkom ili centrom obilazeći spomenike kulture i uživajući u lepoj arhitekturi, verovatno ćete poželeti da sednete na kafu ili piće u neko prijatno mesto kao što su kafići Beograda. Jedno od takvih opuštenih mesta se nalazi u samom u ulici Cara Lazara 66 u tržnom centru.

U pitanju je caffe bar Rim koji je vrlo posećen i popularan kafić gde mnogi često i rade dolaze. Veći deo objekta koji je kružnog oblika, a gde su po obodu raspoređen veliki neprekidni sto u obliku šanka i barske stolice sa četiri bureta pored kojih se stoji. Manji deo ima stolove i stolice, a ceo ambijent upotpunjuju lepo raspoređene velike ukrasne biljke. Šank je bogat i pun velikog broja bezalkoholnih i alkoholnih pića, pa ovde možete sesti na kafu ili tokom večeri popiti neko piće pošto je vrlo poznato kao mesto za izlazak. Ubačeno je i novo ozvučenje da da se može uživati u muzici koja se pušta.

Kafići su obično mesta gde se svrati tokom dana ili uveče na neki topli napitak ili piće kako bi se proćaskalo sa prijateljima, a uveče uz neko piće. Ovde su otišli korak dalje, pa takođe možete svratiti i na partiju bilijara pošto je ovde postavljen sto za bilijar ili stoni fudbal na profi stolu Garlando. Odmah se vidi da se o usluzi i gostima jako vodi računa kako bi se lepo proveli, pa je jasno zašto se kaže da je  zabava u Beogradu sigurna.