Caffe Colosseum

0

Dok obilazite lepa beogradska izletišta, boravite u prirodi i bavite se rekreacijom sa porodicom ili prijateljima verovatno nosite sa sobom neke grickalice i piće. Bez obzira na ovo, neko nepisano pravilo je da se posle lepog provoda potraže neki poznati i prijatni kafići Beograda koji se nalaze u okolini izletišta. Barajevo je mesto koje nudi puno mogućnosti za izlete, pošto se tu nalazi divno jezero, okolo su prelepe šume i proplanci, a nije nemoguće da vidite i nekog zeca, fazana ili neku sličnu sitnu divljač, dok se po celoj opštini nalaze interesantni kulturno-istorijski spomenici, a tu su i popularni kafići i restorani.

Jedan od poznatih kafića koji se nalazi u centru Barajeva je caffe Colosseum koji je dobio naziv po čuvenom antičkom amfiteatru u Rimu. Kafić napolju ima nekoliko barski stolica za spoljašnjim šankom uz ogradu koji gleda na ulicu pa mnogi koriste ovu pogodonost da sede, pričaju i posmatraju život u ovom lepom mestu. Unurašnjost se sastoji od upečatljivog šanka i većeg broja fotelja, stolica i stolova gde gosti mogu uživati. U kafiću postoji standardan izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića, ali i veliki izbor burgera, pomfrit, pileća krilca na žaru, ćevape, kobasice, pljeskavice, tako da ukoliko ste zaboravili da ponesete roštilj za izlet, ovde možete naručiti i poneti sa sobom. Uz muziku koja se pušta, uveče ovaj kafić postaje  prijatno mesto za izlazak gde je zabava u Beogradu u prvom planu.

Za više informacija i fotografija, možete posetiti Instagram i Facebook stranice kak obiste mogli da vidite šta je novo u ponudi ili da pratite objave.