Bistro Jazz Cafe

0

Pretvaranjem centra grada u veliku pešačku zonu koja povezuje Trg Republike, Knez Mihailovu, Obilićev venac sa Topličninim i Kosančićevim vencem do Save, ali i Beogradskom tvrđavom i Dunavom, dobija se jedan ogroman prostor namenjen relaksaciji, šetnji i šopingu. Ovde se nalaze prelepe ambijentalne celine, skverovi, popularni restorani i kafići u centru grada, pa se može i predahnuti i uživati u odmoru. Već dugo deo ove pešačke zone je Obilićev venac u kome se nalaze poznati kafići Beograda kojima ove promene dodatno daju na privlačnosti i posećenosti.

Jedan od beogradskih kafića sa najdužom tradicijom koji mnogi rado posećuju je čuveni Jazz cafe. Bilo da sednete u bašti, unutra ili na spratu, nećete pogrešiti pošto je prelepi ambijent ovog divnog savremenog bistroa na visokom nivou, tako da ćete biti opušteni i uživaćete u jednom od najlepših mesta u centru koje traje već više od 20 godina. Tokom prepodneva i dana je ovde restoran gde možete uživati doručku ili ručku koji su zaista fenomenalnih ukusa, vrlo okrepljujući i predstavljaju prave specijalitete domaće kuhinje. Možete opet i svratiti samo na piće ili kafu i pročitati novine ili popričati sa poznanicima ili kolegama na pauzi. Uveče se cafe pretvara u fenomenalan jazz klub sa kvalitetnom jazz muzikom i u kome vlada odlična atmosfera koja doprinosi dobrom glasu koji noćni život Beograda ima. Ovde i uveče možete uz vrhunsku muziku da izaberete kvalitetnu hranu iz  menija, uživate u dobrim koktelima i vinima, i uz igru videti da je ovo zaista pravo mesto za dobar izlazak i gde je zabava u Beogradu zagarantovana.

Posle dobrog provoda još jednom se potvrđuje da su beogradski kafići, klubovi i splavovi jedni od najpoznatijih u regionu po fenomenalnim izlascima. Više informacija, fotografija i kontakt podataka o Jazz cafeu možete pogledati na zvaničnom web sajtu, Facebook i Instagram profilima.