Acin ranč

0

Dok obilazite prelepu prirodu i raznobojne pejzaže leve obale Dunava, kao i interesantna beogradska izletišta ovog dela Palilule, verovatno ćete poželeti u nekom trenutku da pronađete neko mirno i tiho mesto koje će vam pružiti prijatan odmor za vikend. U okolini su i brojni kanali Beograda koji su brojnim ribolovcima mesta na kojima se opuštaju. I zaista malo pre Pančeva, u prostranstvu i zelenilu ritova, nalazi se skoro bajkovit ranč koji će ispuniti sva vasa očekivanja.

Priliko dolaska na Acin ranč primetićete da vas zidovi od stare opeke vode ka reprezentativnom ulazu natkrivenom natrstrešnicom pokrivenom crepom. Put koji vas dalje vodi, noću je osvetljen dekorativnim kandelabrima. Okolo se nalaze uredne travnate površine gde počinju da se primećuje krovovi prvih objekata. Tu počinju da se pojavljuju kamene staze koje vode do mesta sa stolovima i prelepo osmišljen prostor oko njih pun kamenih i drvenih detalja. Restorani Beograda mogu biti samo oduševljeni da u svojoj ponudi imaju ovakav objekat, pogotovu što smo se odlučili da atraktivnost enterijera Acinog ranča dočaraju fotografije.

U ovako fenomenalnom ambijentu meni je podjednako privlačan. Od pršute, sira, kajmaka, maslinki, preko ukusnih supa i čorbi, do glavnih jela tipa kolenice, rebaraca, stekova, gulaša, jagnjetine pod sačem do ukusnih jela sa roštilja i ribljih specijaliteta. Vrhunske salate, dezerti i raznovrsna karta pića se ovde podrazumevaju. Unutrašnjost je klimatizovana, bašta prelepa pa se ovde često organizuju svadbe, rođendani i slična porodična slavlja. Iako na prvu ruku izgleda neobično, ali ovde je i kultura u Beogradu na visokom nivou pošto se često održavaju književne večeri, pozorišne i plesne večeri, ali i večeri tematske internacionalne muzike sa španskom ili grčom muzikom, tako da ovde možete imati dosta lep izlazak sa prijateljima, porodicom ili društvom.

A ako vam se sve ovo svidi i poželite da produžite svoj boravak, vlasnici su obezbedili udoban smeštaj u Beogradu sa po dve dvokrevetne i trokrevetne sobe, opremljene klimom, kupatilom, grejanjem. Okrepljenje snom u ovako lepom okruženju i buđenje u mekanoj i čistoj posteljini uz zvuke prirode je nešto što jako prija. Pogotovu što, kao niste raspoloženi da tražite mesto za doručak, ovde možete imati prenoćište sa doručkom ili polupansionsku uslugu.

Acin ranč je zaista lepo mesto u okolini Beograda koje zaslužuje preporuku za posetu, a ako želite da dobijete više informacija, možete posetiti njihov sajt, Instagram ili Facebook strane.